Præsentation af bestyrelsesmedlem

Morten Egon Jørgensen


Morten Egon Jørgensen er erhvervskundedirektør i Nordea Business Banking med ansvaret for Nordeas større og mellemstore erhvervskunder på Syd- og Vestsjælland samt på Lolland-Falster. Foruden personaleledelse af en række erhvervsrådgivere har Morten det overordnede ansvar for Nordeas erhvervskunderelationer, salg, kreditgivning og compliance indenfor førnævnte geografi.

 

I bestyrelsen bidrager Morten med en høj faglighed - særligt indenfor forretningsforståelse, økonomi og finans og varetager samtidig posten som FFE-Sjællands kasserer.

 

Om sin rolle i bestyrelsen udtaler Morten: ”jeg ser et stort behov for at få mere entreprenørskab ind i undervisningen – fra tidligt i grundskolen og helt frem til de videregående uddannelser. I de seneste mange år har Danmark i høj grad været et lønmodtagersamfund, og hvis vi som samfund også fremadrettet skal bevare vores konkurrencekraft og velfærd, kræver det, at langt flere unge har vilje og lyst til at blive iværksættere og bygge innovative og videnstunge virksomheder op fra bunden."